Verwijzers

Ik heb voorheen bij Geboortezorg Eigenwijs gewerkt en alle scholingen bijgewoond. Ik heb veel in complexe gezinnen gewerkt en ik ga niet gauw een uitdaging uit de weg. Ik ben bekend met de sociale kaart, warme overdracht plannen en deze voor te bereiden en indien nodig een PPD-huisbezoek af te leggen na de kraamweek. Mocht het nodig zijn om tijdens de zwangerschap een MDO bij te wonen of een prenataal huisbezoek te doen naast de intake gesprek aan huis kan dit uiteraard ook. 

 

Ben je een verloskundige en wil je een cliënt doorverwijzen naar een gespecialiseerde kraamverzorgende, stuur dan een e-mailtje op: bevallingenbabyzorg@gmail.com voor het maken van een telefonische afspraak. Wees wel op tijd met aanmelden.

 

Heb je een cliënt die nog geen kraamverzorgende heeft op korte termijn? Bel dan gerust, dan kijk ik of ik je kan helpen.

 

Mocht je een overige zorg/hulpverlener zijn en je weet niet of ik jou kan helpen? Mail voor meer informatie naar: bevallingenbabyzorg@gmail.com dan plannen we een telefonische afspraak voor een kennismaking.