Reviews Belly Binding

Farhana, Leusden:

Fantastische ervaring met een Belly Binding bij Karin. Echt even tot mijzelf gekomen en ik voelde mij helemaal op mijn gemak bij haar. Ze creëerde rust in mijn chaotische hoofd als kersverse ouder en de belly bind gaf mij fijne ondersteuning! Ik ben fan. 

 

Francy, Amersfoort: Belly binding door Karin is een verwennerij voor je brein en lijf. Na het activeren van de energiebanen en een heerlijk ontspannen massage volgt de belly binding. Dit zit strak maar niet vervelend en helpt je met ondersteuning. Je krijgt je lijf letterlijk weer een beetje terug. Echt een aanrader! 🙌🏼

Kim, Amersfoort: Ik heb de belly binding erg fijn ervaren! Ik ging er totaal blanco in. Het gebeurde 4 weken na mijn bevalling. Het ritueel met de moxa was erg bijzonder, al was het 27 graden in de kamer, ik lag met kippenvel en koude rillingen. In weken niet zo ontspannen geweest! De massage voelde erg fijn! De binding was een vertrouwd gevoel! Tijdens het binden borstvoeding moeten geven wat heel goed ging! Het geborgen gevoel weer even terug krijgen en een stevig lijf. Ik merkte op de dag zelf dat ik was slaperig/suf was. De dagen die volgende was ik meer ontspannen, ondanks slaaptekort was ik een stuk vrolijker en rustiger in m'n uitingen en lichaam. 

 

Karin neemt echt de tijd voor je, ze luistert naar wat je zegt en denkt graag met je mee. 

 

Ik heb het als zeer fijn ervaren!

Lara, Amersfoort:“Toevallig” sprak iemand erover een paar dagen eerder en toen was ik ineens een van de gelukkige die deze behandeling cadeau kreeg van Karin om te oefenen.

Prachtige theorie zit erachter, dus ik was heel benieuwd. Het moxa ritueel vond ik heel ontspannend, ik voelde de energie stromen, heerlijk!. Ik kon direct voor mijn gevoel een hele dag gaan slapen! (Helaas was dat geen optie ;))

Vervolgens werd ik ingebonden en dat voelt als een soort korset. Lekker! Het wankele gevoel van na de bevalling in je hele lijf was even weg in het gebied van de binding.

 

Na een uur slapen zat de doek echter niet meer goed en iets te losjes. Ook kreeg ik opvliegers ervan, want in huis was het al 27 graden. Tevens was mijn dochtertje aanhankelijk maar lekker knuffelen ging niet heel lekker door de knopen op mijn buik. Ik heb de doek korter omgehouden dan ik van tevoren had bedacht. Voor mij persoonlijk moeten alle externe factoren kloppen, wil ik zo’n behandeling maximaal benutten. Hiermee bedoel ik; veel rust kunnen pakken, niet te warm in huis, de zorg voor je kind doet papa even volledig afgezien van het borstvoeden. Dan zou ik het waard vinden om te boeken. Maar blij met de ervaring!

Michelle, Amersfoort: Over deze methode had ik veel gelezen en wilde het graag zelf een keer ervaren. Juist in deze kraamperiode, fijn om een me-time momentje te hebben waarin je in de watten wordt gelegd. Een hele warme, mooie methode die als heling voelt. De massage voelt heel teder, precies waar ik nu behoefte aan heb. De warme kruik, die op mijn buik lag, voelde weer even alsof er een baby in mijn buik zat en daardoor als een mooie afsluiting.