Review wollen kleding:

Anne, Amersfoort:

Dag Karin, ik ben zo blij met jou! Dat je last minute nog een pakketje kon maken en het dezelfde dag zelfs kon brengen in de kraamweek (zodat we bij de baby konden blijven), voelde als zoveel steun in die hectische week. Sindsdien bleef mijn kindje een stuk warmer. Het pakket is echt een cadeautje, zo compleet, echt een aanrader. 

 

Ook bedankt voor je flexibiliteit wat betreft ruilen voor een maatje groter, heel fijn.

Marleen, Amersfoort:

Bij wol hoef je je nooit zorgen te maken of je baby'tje het te warm of te koud heeft. Het is gewoon altijd goed! Daarnaast voelt het gewoon het allerfijnst; precies wat je wil voor je baby. En het is echt waar; je hoeft wol bijna nooit te wassen! Ideaal voor baby's, maar ook voor morsende dreumesen/peuters.

Lotte, Amersfoort:

Ik was mij aan het inlezen over wol en een vriendin stuurde je wolpakket informatie door. Wat een geweldig concept want 30 euro voor een romper vond ik best prijzig en dan heb je er pas één! Nu heb ik alles voor de eerste zes weken en als het wol zo goed bevalt en hij niet te snel groeit is fijn dat ik het langer kan huren. De mogelijkheid tot het overkopen is ook fijn want we gebruiken het dekentje van Disana heel veel voor onze zoon. Dank je wel voor dit geweldige concept en ik zal het zeker aanraden binnen mijn CP groep en zwangere vriendinnen!

Dorien, Barneveld:

Oh wat een fijn concept! Als ik dit bij mijn eerste wist had ik het zeker gedaan. Hij had een wollen romper en daar woonde hij in. Nu hij groter is heeft hij veel wollen kleding aan. Nu ik zwanger ben van onze tweede kan ik niet wachten om al jouw wolletjes te gaan uit proberen. Geen gedoe meer met kruiken nachts en altijd een warm baby'tje.