Review wollen kleding:

Michelle,Zeewolde

Voor ons zoontje hebben we een pakket gehuurd met wollen kleertjes, omdat hij zichzelf nog niet goed warm kon houden. Toen we contact opnamen met Karin, konden we de kleertjes dezelfde avond al ophalen. Dat was heel fijn. De kleertjes waren heerlijk warm en het ging al snel beter met onze zoon. Naast kleertjes zat er ook een heerlijk wollek dekentje bij en lekkere sokjes die je handig vast kon maken zodat ze goed bleven zitten. Wij zijn echt heel tevreden met de goede service van Karin.

Kayleigh, Maarssen 

Toen ons zoontje plots een laag geboortegewicht had bij geboorte, vroegen alle zorgverleners naar wollen kleding. Dit hadden wij niet gekocht en ook niet in een maatje 44. Gelukkig wist onze kraamverzorgende ons te wijzen op de wollen kleding pakketen van Karin. We hebben haar meteen een berichtje gestuurd en konden de volgende dag meteen een pakket ophalen! Ons zoontje kon met de wollen spulletjes zijn temperatuur goed op peil houden en dat was een hele zorg minder! Super fijn en duurzaam dat er zo'n initiatief bestaat! Wij waren er super blij mee en het heeft Jake in de eerste weken zo fijn geholpen om zijn energie te kunnen gebruiken voor het groeien!

Roos, Nijkerk

Via bevallingenbabyzorg hebben wij een heel fijn wolpakketje gehuurd met kleertjes en toebehoren voor de eerste weken van onze baby.  Daarnaast hebben we ook het kraam maaltijdpakket afgenomen en omdat we toch bezig waren ook een draag consult 🥰.

Naast dat Karin een hele lieve vrolijke en toegankelijke vrouw is, heeft ze ons enorm fijn geholpen met de verschillende services.

 

In het wol pakketje zaten hele fijne kleertjes bij om te dragen voor een new born, die toch ook moet wennen aan het leven buiten de baarmoeder en kleertjes om zijn lijf. Alles rekt lekker mee, dus super fijn met aan en uittrekken, geen zorgen of de baby te koud of te warm is en het ziet er heel lief uit 🥰. Ook heel praktisch en duurzaam om te huren en niet te kopen, want ze groeien zo snel in het begin. Uiteindelijk besloten om zelf ook wat wollen kleertjes aan te schaffen in een paar maten groter!

Maira, Hoef en Haag

Toen ik zwanger was kreeg ik van vrienden een wollen mutsje en jasje. Ik grapte nog: als dit maar geen wol is.. want we hadden lichte paniek bij de wasinstructies en het idee dat wol moeilijk was met spuug of andere uitwerpselen. 😁🙃 Niet veel later besloten we voor Natuurlijke kraamzorg te kiezen en op de uitzetlijst stonden een heleboel wol items voor onze baby. Via Instagram volgde ik Karin en wist ik van het wolpakket. Omdat we de aanschaf spannend vonden en niet zo duurzaam als het maar een paar weken past, besloten we te huren. Dit was zo een goede keuze! Het wolpakket bevatte allereerst de beste was instructies ooit, namelijk dat het bijna niet gewassen hoefde te worden. En dat vlekjes door ossengal en de zon verholpen konden worden. Nou hebben we vanaf dag één onze dochter in de wollen wikkeldeken gehad en de kleertjes zijn gedragen tot ze niet meer paste. Het werden onze favoriete items! Daarnaast heeft onze dochter zichzelf heel goed warm kunnen houden vanaf de geboorte. Met zoveel liefde is het pakket samengesteld dat je verschillende merken en materialen uit kunt proberen. De beste items hebben we daarna een maat groter aangeschaft. Erg leuk dat er attent aan de ouders is gedacht en dat het pakket gewoon een feestje is om te ontvangen. Uiteindelijk zijn we ook gehecht geraakt aan meerdere items en konden we ze gelukkig overnemen. Inmiddels zijn we fan van wol voor onze baby en bespaart het ons juist was, wie had dat gedacht. Duurzame keuze, liefde in een box en je kindje heerlijk warm 🤍

Michelle, Amersfoort:

Ons zoontje werd met maatje 44 geboren (verwachting was groter), waardoor we geen (wollen) kleertjes in die maat hadden. We hebben gebruik gemaakt van de wollen huur pakketen, die ze aanbiedt. Ideaal!

Michelle, Amersfoort:

Super fijn vond ik het! Echt veel gebruik van gemaakt en ik dacht vooral aan de voordelen van wol qua temperatuur maar het is ook gewoon super fijne stof om aan te trekken bij zo'n mini en het droogt heel snel op. 

Anne Louise, Amersfoort:

Een van mijn zorgen als moeder van een eerste kindje was of onze dochter het niet te warm of te koud had. Wollen kleertjes stelden me enorm gerust, omdat het ademt, lekker warm, maar eigenlijk nooit té warm is.  Wollen kleertjes zijn alleen best prijzig, en die kleintjes groeien er zo snel uit! Daarom vonden wij het wolpakket van Karin echt een uitkomst. Een duurzamere en voordeligere optie. In het pakket zit alles wat je nodig hebt voor de eerste weken. Alles is lekker zacht, gaat makkelijk aan en uit en wordt heel makkelijk schoon. Uiteindelijk zijn we teveel gehecht geraakt aan het wollen dekentje uit het pakket, maar die konden we gewoon overnemen. Echt een aanrader!

Jip, Leusden:

Fijn en volledig wolpakket voor onze kleine meid die eerst maar slecht warm bleef. Ze bleef snel beter op temperatuur. Afstemming over ophalen en terugbrengen ging soepel en flexibel. Heel fijn.

Lorieke, Amersfoort:

Ik raad alle ouders dit wolpakket aan! Het lijkt een investering maar naast het pakket heb je weinig andere kleding nodig. Wol wordt bijna niet vies, droogt snel als je het toch moet wassen en rekt veel beter mee dan andere kleding. Bovendien groeien babies zo snel uit de kleinste maatjes dat het zonde is om zelf te kopen. Ook komt pakket voorzien van alles wat je nodig hebt de eerste weken. Een echte aanrader en blij dat ik dit gevonden heb, was het er maar in alle maten :)

Frank, Amersfoort:

Mijn vrouw was pas bevallen door middel van keizersnee en hierdoor kwam de zorg op mij terecht. Man wat een gepriegel is dat met die kleine handjes door katoenen shirtjes, rompers etc heen. Toen ons kindje ook nog eens laag in temperatuur bleef zochten we naar wol omdat vrienden hier tevreden over waren. We kwamen uit bij het wolpakket en ik ben als vader hartstikke fan! Geen geklooi meer met kleine gaatjes waar je je handen door moet streken, wol rekt lekker mee. Karin kwam het brengen en uitleg geven en naderhand konden we ook wat spullen overkopen zodat we het bij onze volgende baby kunnen gebruiken. Super bedankt voor de snelle, vlotte service. 

Melinda,Wekerom:

Via onze kraamzorg werden we gewezen op dit fantastische initiatief van Karin. Om meerdere redenen was het een uitkomst. Zo is wol vrij prijzig, maar de voordelen van het zichzelf goed op temperatuur kunnen houden zijn ook belangrijk. Dit is een budgetvriendelijke oplossing om kennis te maken met wol en je kindje tijdens de start te helpen met temperatuurregulering, terwijl je niet zelf gelijk veel geld uit hoeft te geven aan de kleinere maatjes waar de vrij snel uit groeien. (Alhoewel wol flink meerekt, dus ook lang gedragen kan worden.) Ook de mogelijkheid om items over te nemen is fijn, er waren een aantal items waar mijn man en ik extra fan van waren, die hebben we dan ook overgenomen, zodat we daar nog langer plezier van kunnen hebben. Al met al is een wolpakket van Karin de investering meer dan waard!

Anne, Amersfoort:

Dag Karin, ik ben zo blij met jou! Dat je last minute nog een pakketje kon maken en het dezelfde dag zelfs kon brengen in de kraamweek (zodat we bij de baby konden blijven), voelde als zoveel steun in die hectische week. Sindsdien bleef mijn kindje een stuk warmer. Het pakket is echt een cadeautje, zo compleet, echt een aanrader. 

 

Ook bedankt voor je flexibiliteit wat betreft ruilen voor een maatje groter, heel fijn.

Stephan, Amersfoort:

We kwamen bij Karin uit omdat onze verloskundige praktijk haar post had gedeeld over wolpakket. We hadden net twee dagen een baby die bleef nachts niet warm ondanks de kruiken. Bij Karin een deel van het wolpakket verhuurd (helaas was alles verder al verhuurd) en Karin kwam nog dezelfde dag het langs brengen met voor mijn vrouw Panjiri en nootjes. We kregen uitleg, hoe te wassen en de volgende dag had onze dochter geen ondertemperatuur meer nachts. Ze was later ook al goed gegroeid en we houden haar nu heerlijk warm met mutsje, romper en Disana deken. Blij dat Karin zo snel kon schakelen in haar eigen werkweek en alles op voorraad had wat wij nodig hadden. 

 

Marleen, Amersfoort:

Bij wol hoef je je nooit zorgen te maken of je baby'tje het te warm of te koud heeft. Het is gewoon altijd goed! Daarnaast voelt het gewoon het allerfijnst; precies wat je wil voor je baby. En het is echt waar; je hoeft wol bijna nooit te wassen! Ideaal voor baby's, maar ook voor morsende dreumesen/peuters.

Lotte, Amersfoort:

Ik was mij aan het inlezen over wol en een vriendin stuurde je wolpakket informatie door. Wat een geweldig concept want 30 euro voor een romper vond ik best prijzig en dan heb je er pas één! Nu heb ik alles voor de eerste zes weken en als het wol zo goed bevalt en hij niet te snel groeit is fijn dat ik het langer kan huren. De mogelijkheid tot het overkopen is ook fijn want we gebruiken het dekentje van Disana heel veel voor onze zoon. Dank je wel voor dit geweldige concept en ik zal het zeker aanraden binnen mijn CP groep en zwangere vriendinnen!

Dorien, Barneveld:

Oh wat een fijn concept! Als ik dit bij mijn eerste wist had ik het zeker gedaan. Hij had een wollen romper en daar woonde hij in. Nu hij groter is heeft hij veel wollen kleding aan. Nu ik zwanger ben van onze tweede kan ik niet wachten om al jouw wolletjes te gaan uit proberen. Geen gedoe meer met kruiken nachts en altijd een warm baby'tje.