Voorstellen

Mijn naam is Karin de Jonge en ik woon in het mooie Amersfoort. Ik heb een man en twee kinderen. Een kind wat bij ons is en een kindje wat is overleden al heel vroeg in de zwangerschap (miskraam). Voorheen heb ik in de psychiatrie en ouderenzorg gewerkt en ben een poos geleden omgeschoold tot kraamverzorgende. En sindsdien verliefd op het vak. 

 

Daarbij heb ik de volgende eigenschappen: zorgzaam, humor, betrokken, liefdevol, verantwoordelijk, duidelijk en respect voor elkaars mening en geloofsovertuiging.

Achtergrond

Sinds ik zelf moeder ben geworden past de natuurlijke kant van het leven meer bij mij, mijn werkwijze is daardoor dus ook niet geheel volgens de protocollen maar ook niet geheel natuurlijk omdat ik deze opleiding nog niet gevolgd heb.

 

Bij mijn vorige werkgever Geboortezorg Eigenwijs heb ik naast reguliere kraamzorg ook gespecialiseerde kraamzorg geleverd. Ik ben hierdoor breder geschoold. In de praktijk betekent dit dat ik gezinnen geholpen heb waarvan een ouder een psychiatrische stoornis had, alleenstaande ouder zijn of ouders met een tweeling.


Mijn doel

Ik neem deze kennis en ervaring graag mee in mijn werk als zelfstandige. Mocht je meer willen weten of ik jou/jullie ook kan helpen met gespecialiseerde zorg mag je altijd contact met mij opnemen om te kijken wat mogelijk is.