Reviews

We zijn met zijn allen dol op reviews en daarom ook op mijn website voor alle onderdelen reviews te vinden. 

Anouk, Amersfoort: 

Het was heerlijk om naast het drukke moeder bestaan ook even een moment van de dag rust in te bouwen voor mijzelf. Dit begon al met het in elkaar schuiven van de yoni kruk en de geurende kruiden door je huis. Daarna ' verplicht' 10-15 minuten even niks doen was heerlijk. Zes weken heb ik niet volgehouden maar het was heel fijn. 

Anieke, Amersfoort: 

Karin wees ons er tijdens CP groep op yoni steamen, na wat internet onderzoek besloot ik dat het wat voor mij was. En wat was het heerlijk! Als firsttime mom had ik echt no clue wat je wereld veranderd met een baby erbij. Heerlijk om even een moment per dag voor jezelf te hebben. 

Jonne, Utrecht: 

Via instagram kwam ik bij Karin terecht en ik vond het erg jammer dat ze niet mijn kraamverzorgende kon zijn (ik was te laat) maar ik heb mezelf een compleet pakket kado gegeven en DAT WAS HET DIK WAARD! 

Karin neemt alle tijd en mijn baby was even onrustig en Karin zag onze onrust. We hebben hier ook even fijn over kunnen praten en gedurende behandeling merk je Karin haar kalmte. Het fijnste vond ik de massage en naderhand yoni steam iedere dag EN de maaltijden van Karin en haar chef. 

Lotje, Nijkerk: 

Ik was zwanger van mijn derde kindje toen ik dacht: ik wil het anders dan bij de andere twee kinderen. Na het lezen op Karin haar website.. is precies wat wij als gezin nodig hadden. Warme lekkere (en vullende) maaltijden, een ontspannen moeder en een moeder die dagelijks even aan zichzelf denkt. Het krukje is super makkelijk in elkaar te zetten en de kruiden door je huis heen was al een feest. Mijn oudere kindjes vonden het ook leuk om mij te zien roeren door de kruiden en vonden mij wel een heksje... Ik genoot van de tijd en aandacht voor mijzelf terwijl beneden de bende alles afbrak. Gelukkig was manlief thuis om te zorgen dat de baby niks tekort kwam.