Iedereen is welkom

Bij het kopje over mij kan je het al lezen, ik respecteer ieders levensovertuiging. 

 

Dit jaar kwam ik in aanraking met Ryan. Ryan is non binair en heeft een baby gekregen. Door diens workshop ben ik mijn website gaan aanpassen want ik wil dat iedereen zich welkom voelt. Of je nu een man, vrouw of non binair bent, het mag en kan bij mij allemaal. Ryan heeft mij uitgelegd over voornaamwoorden en ondanks dat ik ze lastig vind, ga ik ze wel gaan gebruiken. 

 

Ik heb in mijn korte carrière als kraamverzorgende al mooie andere gezinsvormen mogen begeleiden dan de bekende standaard man-vrouw-baby. 

 

De rest van mijn website kan je lezen dat het ook is ingesteld als alleenstaande ouder. Ik gebruik je en jij en niet jullie omdat het niet vanzelfsprekend is. Omdat er veel kraamgezinnen uit man-vrouw bestaan wilde ik toch een extra kopje voor de kleinere groep die nog vaak worden vergeten. 

 

Hopelijk voel je je welkom om verder te lezen en een berichtje te sturen voor een kennismaking

 

 

Hier de link van Ryan voor de mensen die geen idee hebben waar ik het over heb: https://www.2doc.nl/documentaires/2022/05/ryan-is-zwanger.html