Reviews maaltijdpakket

Anouk, Amersfoort: 

Met veel smaak en plezier hebben we alle maaltijden opgegeten de afgelopen weken. Heel veel dank daarvoor! De bakken en potjes staan weer voor jullie klaar. We kregen een waardebon van mijn collega's en het was heerlijk om een tijd niet te hoeven koken met nog twee oudere kinderen.

Emma, Barneveld: 

Per toeval kwam ik op Karin haar Instagram en zag ik dat ze ook maaltijdpakket deed. Dit leek ons ideaal voor na de kraamweek en dat was het! Mijn man vond het erg prettig om niet te hoeven nadenken wat voor boodschappen er nu weer nodig waren. Ik vond Karin meedenkend en erg fijn dat er rekening gehouden werd met onze wensen en dieet wensen. De maaltijden werden in grote bakken bezorgd die je in de vriezer kon doen en zo hup uit de vriezer haalden. Toen we alle maaltijden ophalen verzuchte mijn man: nu moet ik toch weer boodschappen doen! Dus het is een investering maar voor je eigen rust en even niks hoeven en in je baby bubbel blijven dubbel en dwars waard! 

Sybren, Amersfoort: 

We kwamen via onze verloskundige praktijk bij Karin haar website terecht en zagen de maaltijdpakket. Dat leek ons wel wat. We vonden het grootste deel van de maaltijden heel erg lekker (o.a. soepen, rijst met spekjes, curry). De Italiaanse (pasta pesto, lasagna) vielen bij ons persoonlijk iets minder in de smaak, maar dat kan ook aan onze smaak liggen.

Aiofie, Amersfoort: 

Onze kraamverzorgende kwam met het maaltijdpakket aan voor na de kraamweek en beste kado wat we onszelf als ouders van twee kinderen konden geven. Het was heerlijk om niet na te hoeven denken wat we gingen eten en welke boodschappen er gehaald moesten worden. Onze oudste had als verrassing pannenkoeken en dat was een groot feest. 

Roos,Nijkerk: 

Daarnaast hebben wij het kraam maaltijd pakket afgenomen bij Karin. Wat een verademing om in die eerste week verse gezonde en voedzame maaltijden te eten. Heel fijn voor mijn herstel, maar ook voor mijn man zodat hij dan niet hoefde te koken, hij was al heel druk met de verzorging van mij, de baby en onze andere 2 kinderen. Wat een uitkomst deze service, ik zou t iedereen aanraden.

Michelle, Amersfoort: 

Tijdens de kraamweek maakte Karin al de lekkerste maaltjes voor ons, daar wilden wij graag langer van profiteren. Dat was echt heerlijk, want na een weekje niet hoeven te koken ect is het toch even schakelen alles zelf te doen. De ruime maaltijden zijn ook ideaal in te vriezen, waardoor je het ook kan bewaren voor wat later (als je partner weer gaat werken bijv). De groene-quinoa soep vond ik echt verrassend lekker! 

Ook fijn, er kan rekening gehouden worden met dieetwensen.

Iris, Woudenberg: 

Wij waren in verwachting van een tweeling die veelte vroeg kwamen en door steeds ziekenhuis in en uit te moeten hadden we ook niet veel tijd en zin om maaltijden te voorzien. We hebben twee keer bij Karin en haar partner maaltijden laten maken waaronder toen de baby's thuis kwamen. Wat ontzettend fijn en kado was dat zeg! Want na weken naar het ziekenhuis moeten en dan ineens ze thuis hebben was flinke omschakeling. Ook fijn dat ze ze kwamen brengen en wij de bakjes weer gewoon konden brengen wanneer we konden. 

Jojanneke, Amersfoort

Wij kregen deze heerlijke maaltijdenpakket van onze vrienden kado en jeetje echt zoveel beter dan alle rompers en andere goedbedoelde kleding bij elkaar! Fijn dat je ook zelf kan bepalen wanneer het in kan gaan en het is echt meer dan genoeg voor twee personen. Zorg er wel voor dat je genoeg plek hebt in de koelkast en/of vriezer want het zijn flinke bakken. Erg fijn dat dit (eindelijk) in onze stad bestaat en ik raad het zeker mijn vrienden aan om hier gebruik van te maken. Ondanks dat mijn partner thuis was, het was voor hem ook de eerste keer vader worden en moesten we flink wennen.