Er is zoveel keuze

Dat klopt en dat is niet om je te plagen maar omdat ieder lichaam anders is en omdat de ontwikkeling van draagzak niet stil staat. Wat voor voor jou lekker kan zitten hoeft voor je partner, je vriendin of voor mij niet lekker te zitten. 

 

Bij mij heb je keuze tussen fullbuckle draagzak, halfbuckle draagzak, taitai en mei-tai. en geweven doeken en rekbare doeken in verschillende maten. 

 

De merken die ik momenteel gebruik zijn: Kokadi, Bykay, Limas, Fidella, Pinknova, Tula, Isara, Hoppadiz, Storchenwiege, Marsupi, Boba, Yaro en Little frog. 

Je hoeft natuurlijk geen consult te doen maar wist je dat meest gestelde vraag op de facebookgroep genaamd draagpraat is: zit mijn kindje zo goed in de draagdoek of draagzak? En dat dan heel vaak het advies is: neem een draagconsult. Een draagconsult is inderdaad even een investering maar een draagzak van 130 euro kopen en vervolgens niet gebruiken omdat ie niet lekker zit is ook zonde!

 

Bij de babywinkel een kinderwagen kopen, koop je toch ook niet zomaar? Die test je eerst even, in en uit elkaar, past hij in de auto? hoe rijd hij? Dat is vergelijkbaar met een draagconsult. Daar pas je ook verschillende dragers of doeken met de informatie en kennis die ik je deel. 

 Je kan bij mij ook een draagzak of draagdoek huren als je al ervaring hebt met dragen maar je gaat bijvoorbeeld op vakantie en wilt alleen voor de vakantie een draagzak of draagdoek huren. Ik heb ook peuter en kleuter draagzakken te huur. Neem contact met mij op en vraag naar de mogelijkheden.