Tarieven draagconsult

Een basis losse draagconsult van 90 minuten is € 75. Hierbij zit gebruik van de draagpop, de doeken en zakken die ik heb en de kennis die ik graag aan je overdraag.  Bij dit consult zit nazorg van 4 weken bij wat inhoud dat je vrijblijvend contact kan opnemen via app of mail met je draagvragen. Je krijgt na dit consult de mogelijkheid om één draagdoek en/of één draagzak te huren voor € 7,50 per week per draagitem. 

Mochten we langer dan 90 minuten bezig zijn dan is het € 15 per kwartier.

Bij verhuur van een draagdoek of draagzak vraag ik €75 borg contant en deze dient na het consult gelijk betaald te worden. 

 

Vanaf mijn adres in een straal van 10 kilometer is er geen kilometer vergoeding. Daarna zal ik 0,20 ct per gereden kilometer rekenen. 

 

Heb je al een consult gehad bij mij en wil je een vervolg consult bijvoorbeeld na je kraamweek of toch een andere draagdoek of draagzak oefenen dan is het € 30 voor 30 minuten. De eventuele draagdoek of draagzak die je kiest kan je een week huren tegen € 7,50 per week. 

 

Wil je een draagdoek of draagzak huren? Dit kan voor € 7,50 per week. Voor meer informatie, ga naar het kopje contact om mij een email te sturen of te bellen. 

 

Eens per maand geef ik geheel vrijblijvend informatie over dragen op mijn Instagram account: bevallingenbabyzorg. Wil je een korte vraag stellen? Doe het daar!

 

Ben jij cliënt bij mij geweest dan krijg je korting op het product losse draagconsult van 90 minuten. Hierover zal ik je informeren tijdens de intake. 

 

Fotografie door Remco (http://www.fotografiedoorremco.nl/)
Fotografie door Remco (http://www.fotografiedoorremco.nl/)