Reviews draagconsulten

Maira, Hoef en Haag schreef:

je hebt ons zoveel waarde gegeven, een miskoop bespaard en laten ervaren wat het verschil is en wat bij ons lijf en levensstijl past. Qua gemak en comfort, maar ook qua veiligheid en waar je rekening mee moet houden. Zo fijn dat je al die verschillende zakken en doeken bij je hebt. Door het te combineren met bevriende Newborn ouders was het nog waardevoller, omdat je ook van elkaar kunt leren en het was een gezellig thuis-uitje met ruimte om je baby te voeden en thee te drinken. Alles ging heel relaxt en we zijn echt zeer tevreden. Kan het iedere nieuwe ouder die wil dragen aanraden!

En je hebt ons geleerd welke soorten en materialen je wel of niet tweedehands zou kunnen aanschaffen en waarom.

Mirjam, Amersfoort schreef:

In mijn zwangerschap leerde ik je al kennen bij een voorlichting over dragen. Ik werd er helemaal enthousiast van en begon zelf met een rekbare draagdoek. 

 

Nu mijn baby 3 maanden oud is steeds langer en zwaarder begint te worden vond ik het een mooi moment om door te gaan dragen met een geweven draagdoek. Ik kwam meteen uit bij jou Karin. 

 

Het was super gezellig, heb hard gelachen, werd super goed en relaxt geholpen. Ik kreeg de kunst snel onder de knie. Ook fijn om nog mooie andere doeken/stoffen te proberen. 

Met als bonus dat mijn man ook nadenkt om te dragen met een draagzak die heel fijn past.

Alicja, Amersfoort schreef:

Karin weet alles over draagzakken en draagdoeken en heeft ons hier veel informatie over gegeven. Ze heeft ons het knopen van een draagdoek geleerd, wat we uitgebreid geoefend hebben met een verzwaarde pop. Ook hebben we veel goede uitleg over draagzaken gekregen en meteen een keuze maken kunnen. Karin past het consult aan je wensen aan en je voelt haar enthousiasme voor dragen. Echt een aanrader!

Imke, Maarsbergen schreef:

Een week of twee na de geboorte van onze zoon Mick kwam Karin bij ons langs voor een draagconsult. Ze nam alle tijd om ons de verschillende opties draagdoeken en -zakken te laten zien en uit te laten proberen. In eerste instantie met pop, daarna ook met Mick. Bovendien gaf ze heel duidelijke instructies over de manier waarop we Mick moesten dragen: zonder consult hadden we waarschijnlijk op gevoel 'maar wat gedaan'.

 

We hadden een duidelijke voorkeur voor één van de draagzakken en mochten deze vervolgens een week lang kosteloos uitproberen. 

 

Al met al zijn wij heel blij geweest met dit consult en hopen we in de toekomst heel veel mooie wandelingen met Mick te gaan maken in de draagzak!

Jelena, Amersfoort schreef:

The consultation was really good, Karin showed me and my husband how to use different types of slings, explained the differences and showed us how to do it on our own. The same with the carriers, she showed various different models and explained each of them and we could try the ones we liked most and keep them for a week. We had the opportunity to practice first with a doll and later try out with our own daughter.

 

I'm happy that we contacted Karin and that she helped us a lot. Would totally recommend it to other parents.

Dieuwertje, Amersfoort schreef:

Mijn man en ik zijn ontzettend goed geholpen door Karin.  We hadden al van vrienden gebruikte draagdoeken en -zakken gekregen maar we wisten niet of deze geschikt voor ons beiden waren en voor onze  zoon in deze fase.  Filmpjes op YouTube waren voornamelijk op vrouwen gericht en mijn man wilde ook graag dragen en dan is een consult waarbij er op zijn lichaamsbouw gelet worden erg handig. Uiteindelijk zijn we gekomen op een half-buckle die voor ons beiden geschikt is en waar onze zoon nog een hele tijd in gedragen kan worden. Dank!

Giske, Amersfoort schreef:

Het draagconsult van Karin heeft me volledig over de drempel getrokken, het dragen van een baby is werkelijk super fijn. Het dragen wordt ook nog prettiger en fijner als iemand je uitlegt hoe het dragen precies gaat, en je handvatten aangereikt krijgt qua draagdoek knopen en type draagzak.

Karin heeft ons hier enorm goed mee geholpen. Ze nam alle tijd voor ons, ze liet zelfs de andere kids meehelpen / meedragen en het was een heerlijke middag met z'n allen. Eerst hebben we het samen gedaan, en hielp Karin, om vervolgens het zelf te doen (en ongeveer 10 keer opnieuw te beginnen want ja het ziet er zo makkelijk uit. :)). 

Karin is zeer geduldig, weet veel van zaken af en ziet goed waar het knoppen nog wat beter kon (om zo het dragen nog comfortabeler te maken voor ouder en kind). 

Conclusie, het consults en de hulp van Karin zijn top! 

Margriet, Scherpenzeel schreef:

Ons draagconsult verliep prima. Karin had vooraf geïnformeerd wat ik in gedachten had qua draagzak/draagdoek. Hierop had ze er een aantal meegenomen. Deze mochten mijn man en ik uitproberen met Sjaakie. Een van de doeken mochten we een week lenen. Tijdens het consult was er ruimte voor persoonlijk gesprek. Mijn bevalling is heel heftig verlopen, even als het kraambed. Karin had hier oog voor en vroeg door hoe het echt ging.

Iris, Amersfoort schreef:

Wij zijn heel blij dat we een draagconsult bij Karin hebben gehad. Wat een lieve, meedenkende vrouw! We zijn doorverwezen naar Karin door een lactatiekundige. Het consult was erg nuttig en leuk, we hebben geleerd hoe we onze eigen draagdoeken konden knopen maar Karin had ook allerlei alternatieven bij zich, zoals een rekbare doek en half-buckle en full-buckle draagzakken. Deze mag je ook lenen van haar, wat voor ons echt superfijn werkte: we konden verschillende dingen proberen verspreid over een paar weken en uiteindelijk heeft dit ons heel erg geholpen in de aanschaf van onze eigen draagzak. En passant leerde ze ons ook nog een manier om onze baby vast te houden bij krampjes, waar we ook dankbaar gebruik van maken.

Nathalie, Amersfoort schreef: 

Doordat Karin tijdens een centering bijeenkomst al een en ander had verteld en laten zien mbt dragen, wilde ik een draagconsult nadat ik bevallen was. Tijdens dit draagconsult kon ik zelf kiezen wat ik wilde proberen en kreeg ik uitleg over de verschillende voor- en nadelen van de verschillende draagdoeken en -zakken. Karin weet duidelijk waar ze het over heeft en geeft je alle persoonlijke aandacht die je tijdens zo'n consult wil en mag verwachten. Ze laat het zien, oefent met je en geeft tips. Naar mijn mening een hele fijne manier om kennis te maken met dragen en te ervaren welke manier van dragen het beste bij je past. Zeer aan te raden!

Gabrielle, Scherpenzeel schreef:

Ik heb veel gehad aan de draagconsulten van Karin. Het is leerzaam en Karin is erg geduldig. Ook is ze snel en altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Ook erg fijn dat je bij haar een draagzak of draagdoek kan huren. Wij hadden bij onze eerste zoon een Ergobaby draagzak maar hier kregen wij last van onze lichamen van. Met de consulten van Karin hebben we meer kennis en hebben we uiteindelijk een andere fijnere draagzak gekocht en dragen we met plezier onze tweede zoon. 

Savannah, Leersum schreef:

Vanochtend een super fijn draagconsult gehad van mijn lieve oud collega Karin. Onze kleine man heeft de laatste tijd wat moeite met in slaap vallen maat was in de draagzak met een minuut vertrokken! Wat n een uitkomst en super fijn om tips te krijgen over hoe je ergonomisch kunt dragen. 

Stephanie, Amersfoort schreef: 

Ik heb je persoonlijkheid als positief ervaren, daarnaast je kundigheid en heldere en duidelijke uitleg. Dankzij jou kan ik nu ergonomisch dragen met mijn zoon.