Gezinnen over mij

 

Ik geef je graag een kijkje waarom mensen voor mij kiezen. Hierdoor kan je een nog betere keuze maken welke kraamverzorgende jij in je kraamweek wil hebben of welke draagconsulente je wil als je een consult boekt. 

Gabrielle, Scherpenzeel schreef:

Ik heb veel gehad aan de draagconsulten van Karin. Het is leerzaam en Karin is erg geduldig. Ook is ze snel en altijd bereikbaar voor eventuele vragen. Ook erg fijn dat je bij haar een draagzak of draagdoek kan huren. Wij hadden bij onze eerste zoon een Ergobaby draagzak maar hier kregen wij last van onze lichamen van. Met de consulten van Karin hebben we meer kennis en hebben we uiteindelijk een andere fijnere draagzak gekocht en dragen we met plezier onze tweede zoon. 

Savannah, Leersum schreef:

Vanochtend een super fijn draagconsult gehad van mijn lieve oud collega Karin. Onze kleine man heeft de laatste tijd wat moeite met in slaap vallen maat was in de draagzak met een minuut vertrokken! Wat n een uitkomst en super fijn om tips te krijgen over hoe je ergonomisch kunt dragen. 

Iulia, Almere schreef:

Very hulpful with our firstborn, thank you for all the information you shared in her first days with us and the availability for additional questions after that. 

Margriet, Bilthoven schreef:

Karin voelt goed aan wat er moet gebeuren in huis en in het gezin en pakt dat op wat nodig is. Ik gaf aan het ook erg prettig te vinden als ze zelf initiatief nam. Daarnaast was er ook elke dag ruimte om even samen te kijken wat er die voor mij prioriteit had, maar ook hoe ik me die dag voelde, zowel lichamelijk als mentaal. Karin heeft veel fijne warme maaltijden gemaakt, was een positieve en energieke aanwezigheid waar ik mijn verhaal kwijt kon en kon goed overweg met onze peuter, die normaal niet zo van de ‘vreemden’ is, maar Karin na twee dagen al met open armen tegemoet kwam rennen in de gang. Het meest prettig vond ik het feit dat ik qua persoonlijke visie op natuurlijk ouderschap (samen slapen, tandemvoeden, voeden op verzoek, draagdoek, wasbare luiers) en het daarmee soms afwijken van kraamprotocollen me volledig gerespecteerd voelde in onze keuzes en niet het gevoel heb gehad me te moeten uitleggen of verdedigen. Karin is ook op dit gebied goed op de hoogte van veiligheid en kan op die manier dus verantwoord buiten de kaders meedenken. Mede dankzij Karin hebben we een heel zachte start gehad als gezin van vier.

 

Jeske, Amersfoort  schreef: 

Karin is bij ons geweest gedurende de kraamweek. Daarnaast was ze ook al bij onze thuisbevalling in bad. Haar ondersteuning tijdens de bevalling was onmisbaar, van foto's maken tot koude washandjes en ondersteuning toen de baby net was geboren. Gedurende de eerste uren na de bevalling en de kraamweek zorgde ze ervoor dat we bleven eten en drinken, maar wat natuurlijk nog belangrijker is is dat ze ons heel veel heeft geleerd over het zorgen voor ons eerste kindje. Met name de darmkrampjes-houding die we van haar leerden is favoriet! Ook heeft ze ons een draagconsult gegeven, wat heel leerzaam was. Maar het allermooiste en waardevolste wat ze ons heeft gegeven is de mentale support: ze besprak met ons de bevalling, maar ook al onze zorgen en angsten en indrukken konden we bij haar kwijt. Die support was absoluut onmisbaar. Ik kan haar iedereen aanbevelen. Met haar grote expertise en fijne persoonlijkheid en adviezen (nooit dwingend, altijd ruimte gevend aan de nieuwe ouders) hebben we een goede kraamweek gehad.

Annelotte, Amersfoort  schreef: 

Met Karin als kraamverzorgende had ik een fantastisch fijne kraamtijd. Zij heeft ons laten ervaren hoe een kraamweek mag zijn. Wij zijn heel dankbaar dat we haar zorg mochten ontvangen. Karin dacht met ons mee, startte de dag op met overleg over de planning en maakte zelfs ook een lange termijn planning voor de rest van de maand. Extra zorg voor de kraamvrouw met heerlijke passende maaltijden. Wat een geluk! 

Daarnaast zorgde ze ook voor onze peuter. Hij heeft altijd wat tijd nodig om te wennen bij iemand maar Karin liet zien dat ze hem echt zag en er voor hem was. Binnen no-time waren het maatjes en kon ze hem overal mee helpen en vermaken. Karin is ook heel flexibel, bijvoorbeeld in haar werktijden, die heeft ze zelfs waar mogelijk aangepast op de werktijden van mijn man. Wat een uitkomst! Karin is kundig en heeft veel ervaring, zo had ze direct door dat onze dochter een te strak tongriempje had. Ze verwees ons naar een hele fijne lactatiekundige die met waardevolle tips kwam. Samen met het tijdig laten verhelpen van het tongriempje verliep hierdoor de borstvoeding een stuk prettiger. 

  

Bedankt lieve Karin voor deze prachtige, professionele en liefdevolle ervaring.

 

Edit, Almere schreef: 

She is so kind and caring, lovely person to be around. I would only recommend her to everybody. She is really helping you out in the house and with the baby. We got a beautiful kraam week thanks to her. 

 

Stephanie, Amersfoort schreef: 

Ik heb je persoonlijkheid als positief ervaren, daarnaast je kundigheid en heldere en duidelijke uitleg. Dankzij jou kan ik nu ergonomisch dragen met mijn zoon.