Reviews maaltijdpakket

Michelle, Amersfoort: 

Tijdens de kraamweek maakte Karin al de lekkerste maaltjes voor ons, daar wilden wij graag langer van profiteren. Dat was echt heerlijk, want na een weekje niet hoeven te koken ect is het toch even schakelen alles zelf te doen. De ruime maaltijden zijn ook ideaal in te vriezen, waardoor je het ook kan bewaren voor wat later (als je partner weer gaat werken bijv). De groene-quinoa soep vond ik echt verrassend lekker! 

Ook fijn, er kan rekening gehouden worden met dieetwensen.

Iris, Woudenberg: 

Wij waren in verwachting van een tweeling die veelte vroeg kwamen en door steeds ziekenhuis in en uit te moeten hadden we ook niet veel tijd en zin om maaltijden te voorzien. We hebben twee keer bij Karin en haar partner maaltijden laten maken waaronder toen de baby's thuis kwamen. Wat ontzettend fijn en kado was dat zeg! Want na weken naar het ziekenhuis moeten en dan ineens ze thuis hebben was flinke omschakeling. Ook fijn dat ze ze kwamen brengen en wij de bakjes weer gewoon konden brengen wanneer we konden. 

Jojanneke, Amersfoort

Wij kregen deze heerlijke maaltijdenpakket van onze vrienden kado en jeetje echt zoveel beter dan alle rompers en andere goedbedoelde kleding bij elkaar! Fijn dat je ook zelf kan bepalen wanneer het in kan gaan en het is echt meer dan genoeg voor twee personen. Zorg er wel voor dat je genoeg plek hebt in de koelkast en/of vriezer want het zijn flinke bakken. Erg fijn dat dit (eindelijk) in onze stad bestaat en ik raad het zeker mijn vrienden aan om hier gebruik van te maken. Ondanks dat mijn partner thuis was, het was voor hem ook de eerste keer vader worden en moesten we flink wennen.